Arman 1 year old wellness journey =========================== Masa Arman dah cukup umur setahun minggu lepas, apa yang #makminyak nampak adalah perkembangan terkini beliau macam… -gigi dah 6 batang -dah pandai jalan -buas memanjat -kuat makan -sihat walafiat Lepas tu #makminyak, nampak banyak iklan jual alat sedut hingus lalu lalang kat facebook wall. Tak peduli sangat dengan iklan tu sebab tak rasa ada keperluan pun nak beli. Tiba-tiba kenangan menjelma. Alat sedut hingus tu memang satu keperluan masa anak no.1, 2 dan 3. Masa tu masih bekerja, anak-anak kami hantar ke nursery. Walaupun menyusu badan, selalu jugak kena sakit 3 serangkai.

Continue Reading

Premium Starter Kit with Ningxia

Continue Reading

Ningxia Red Drinks

Continue Reading

Wellness Living

Continue Reading

Breath Again Roll On

“Kak anis, tolong ambikkan minyak macam RC Tu tapi botol dia panjang ada bebola” Kata Irfan sambil tepuk-tepuk dadanya macam kingkong. Sejuk sejuk musim hujan ni buatkan dia rasa berat nak bernafas. Irfan is 8yo Alhamdulillah dah faham apa nak guna bila Rasa tak selesa #anakmakminyak

Continue Reading

Thieves Foaming Hand Soap

#YLproduct101 #thieves #premiumstarterkitwithTHIEVES #thievesfoaminghandsoap [Thieves Foaming Hand Soap] Thieves Foaming Hand Soap makes it easy to lather, rinse, and get on your way! With a plant-based, instant-foam formula, skin is left feeling clean and refreshed but never over-dried. Plus, you’ll love the lingering citrus-spice aroma of our proprietary Thieves® blend of Clove, Lemon Cinnamon, Eucalyptus and Rosemary. [Use and Benefits] Combines Thieves blend, Lemon and Orange essential oils with other naturally derived ingredients to clean hands Instant foam makes it easy to lather and rinse Leaves skin soft and clean, with a light Thieves scent Contains no sulfates, dyes, synthetic

Continue Reading

Lavender bukan ubat tidur

Continue Reading

Rugi kalau tak guna

FREQUENT ASK QUESTIONS about PREMIUM STARTER KIT Q1: Saya berminat nak guna #youngliving #essentialoils . How to get started? 😃 A : The best way to start is by purchase #premiumstarterkit (PSK) Q2 : Ada apa dalam PSK? 🤔 A : Ada #dewdropdiffuser dan 10 botol #essentialoils dengan extra 3 botol lagi Q3: Wah banyaknya 😮! A: Tak banyak la. Ni paling basic dan wajib ada Q4: Berguna ke semua #essentialoils tu? Takut rugi je kalau tak guna 🙄 A : Ya. Memang rugi kalau tak guna. So kalau tak nak rugi, kenalah guna Q5 : macam mana nak guna?

Continue Reading

Raven Essential Oil

Malam tadi kami diffuse #ravenessentialoil . Segar sangat baunya. Eh, bau segar ni bukan jadikan kita mata buntang sampai tak boleh tidur. Segar disini bermaksud beri efek rehat dan tenang. #relaxing and #calming . Alaaa… cuba Imagine pi vacation tempat tinggi macam Genting Highland, Cameron Highland, Kundasang. Segar kan udaranya😊 Haaa, gitula. Kan jimat tak yah pi vacation jauh-jauh. Beli #youngliving #premiumstarterkit dah dapat #dewdropdiffuser dan 13 botol #essentialoils.

Continue Reading

Minyak mineral

Continue Reading